tiistai 16. marraskuuta 2010

Nelly 5.0




Nellyn uus albumi on aikas mahtava. Itunesissa levyn kaikki biisit sai multa 5 tähtee. Hyvä menomusaa, jos vähääkään diggailee r'n'beetä, niin kannattaa ettiä tää levy käsiinsä.

Tässä pari kappaletta levyltä:







Myös biisi, 'Broke', on ihan mahtava, mutta sitä ei löydy originaalina vielä edes juutubesta.

Kanye West - All Of The Lights ft. Drake, Rihanna



Tää on niin jäätävän hyvä biisi ettei mitään rajaa! Koko Kanyen uus albumi on ihan täyttä kultaa; My dark beautiful twisted fantasy. suosittelen.

villapaitapäivä!!









aka herutusta.

torstai 11. marraskuuta 2010

Motivaatio, tuo laihduttajan paras ystävä.

Jos mietit, että haluat laihduttaa, ota itsestäsi kuvia, käy vaa'alla ja pidä ruokapäiväkirjaa. Toisinsanoen: kohtaa karu todellisuus.
Kun olet saanut selkeän käsityksen siitä, että missä mennään, on helpompi lähteä miettimään tuloksia ja toiveita. Todellisuus on karu kohdata, mutta se auttaa. Ota itsestäsi kuva pahimmillasi; turvonneena ja ilman meikkiä --> sen jälkeen 'after' kuva näyttää helvetisti paremmalta!


Otin itsestäni kuvan alusvaatteisillani, kun olin juuri aloittanut laihduttamisen. Karuahan se oli, mutta jos totta puhutaan, en pitänyt kuvaa edes niiiin kovin pahana. Otin eilen välietappi kuvan itsestäni ja yhdistin nämä kaksi kuvaa kollaasiksi.
Pakko myöntää, että itku tuli. Oon niin helvetin ylpee ittestäni. Vaikkakin matkaa on vielä aika paljonkin, niin mukava huomata, että jo nyt on tullut jotain tuloksia. TÄMÄ MOTIVOI JATKAMAAN!!

Pistän tän kuvan tänne nyt ja kirjoittelen myöhemmin metodeistani ja hehkutan erästä sivustoa, millä oli suuri rooli mun laihduttamisessa.. ja on edelleen! :)




Plus huomasin samalla, että käytin ennen ihan liikaa itseruskettavaa, huoh. :D


Vasemmanpuoleinen kuva on otettu vissiin noin reilu puoli vuotta sitten ja oikeanpuoleinen eilen.

Anouk - My shoes

keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Kuvia

Alkuun muutama kuva itse bloggarista (lue: narsistista)


Liikaa aurinkoa, liikaa itseruskettavaa, tough!









Moikka!

New person - new blog

Uudet tuulet, uusi blogi!

Hyvin pyyhkii, niin elämässäni yleensäkin, kuin laihdutuksenkin suhteen. Tässä uudessa blogissani, voit seurata miten laihtumiseni edistyy.

Laihdutan siis terveellisin keinoin, liikkumalla ja syömällä kevyesti, eli jos etsit proanan tyylisiä sivustoja, voit samantien poistua.. hihe. Ei mutta oikeasti, I'm a real woman, I eat I pray I love!
Elikkäs vaikka laihdutan, niin otan samalla myös elämästä kaiken irti. Juhlin, syön välillä roskaruokaa ja rakastan elämää! Kyse on siis todellakin elämäntavasta; kaikkea kohtuudella, niin laihduttamista kuin juhlimistakin. :)

Rakkaudella,

Pauliina


"onko kasvot nyt varmasti tarpeeks laihan näköiset?" :D