perjantai 18. maaliskuuta 2011

Carrie Underwood - Mama's Song (official music video HD 1080p)



Löysin niin sopivan laulun sitten joskus tuleviin häihini! Yleensä vihaan kantria mutta tää niin kolahtaa mun herkkään puoleen. Harvoin itken surusta mutta saatan koska vaan itkee onnesta ja liikutun tosi helposti. Tää sai mun kyynelet virtaan <3

Laihtumiseni salaisuuksia :)

Noniin, eli jo joskus kauan aikaa sitten lupasin kertoa eräästä sivustosta, millä on ollut suuri merkitys laihtumiseni kanssa.

Ja se on fitnesstukku.fi

Laihdutin kesällä ja koska viime kesä oli niin ääälyttömän kuuma, oli laihdutus helppoa! :D
Eli join noin kahden kuukauden ajan dieettijuomia ja kiloja lähti n. 10! Toki elopainoa minulla oli runsaasti, niin siksi painoakin lähti paljon ja helposti.

Aloitin tällä paketilla:

http://www.fitnesstukku.fi/5/fi/artiklar/renaten-diet-pack-2

Aiiivan loistava paketti! Ja vielä kohtuulliseen hintaan. Paketti on 2 viikon starttipaketti. Tällä jos millä pääsee kunnolla alkuun, mahalaukku pienenee ja tulee hyvä draivi päälle kun kilot alkavat heti tippua. Paketin lisäksi toki söin iltaisin vielä joskus kana-nuudeli keittoa (2,5 = 50cal, eli vaikka jos keittoa söi puoli litraa tuli vain 100 kaloria), koska en pystynyt olemaan koko päivää ilman lämmintä ruokaa.. plus kun juo makeita sheikkejä, alkaa himoamaan edes jotain suolaista ruokaa. :D

Keitto auttoikin jaksamaan kuurin, ettei heti tehnyt mieli luovuttaa ja lyödä hanskoja tiskiin. toki myös juurikin kuuma kesä vaikutti onnistumiseeni.. nestemäinen dieetti sopi siihen oikein hyvin! Usein ei edes tehnyt mieli syödä, kun oli niin tuskallisen kuuma.

Diet-pro on mielestäni yllättävän hyvän makuinen proteiinijuomavalmiste ja siinä on todellä vähän kaloreita. Olen monet kerrat kokeillut nutrilett -kuureja, mutta jo kahden päivän päästä on juoma meinattut nousta saman tien ylös kun sitä on juonut. Diet -pro paketissa tulee myös mukana hyvän makuisia patukoita, joilla saa kevennettyä pureskelutarvettaan! :D

Ja jos oikein haluatte päästä vauhtiin niin mukaan kannattaa myös tempaista nämä:

http://www.fitnesstukku.fi/5/fi/artiklar/stacker-black-burn-120-kapselia


Tosin tuottetta tulee käyttää harkiten. Rajoituksia ei saa ylittää ja varoitukset tulee ottaa huomioon. Eikä suositella, että tuotetta käytettään yhteen pötköön muutamaa kuukautta pidempään. JA minulle ainakin tuote aiheutta unettomuutta jos otin pillerit liian myöhään illalla.

M'Black - Heartbreak (Bare Noize Remix)

sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

e.l.f. cosmetics

http://www.eyeslipsface.co.uk/

Ihan huippu sivusto! Löytyy upeita kosmetiikkatuotteita TODELLA edullisesti. Tein juuri itse tilauksen: n.60 puntaa eli n.70 euroa ja matkaan lähti tuleman 28 tuotetta.. 28!! Normaalisti kun ostan kaupasta perusmeikkejä, niin jo 4-5 kappaletta tekee sen noin 100 euroa.

Postikulut eurooppaan ovat noin 5 euroa, eli sekin todella edullista. Useimmat tuotteet maksavat sen 1,5 puntaa, eli 2 euroa. Putilot eivät ole kovin isoja, mutta ei ihan lilliputtejakaan. :)

Suosittelen!

InContext - Just Believe (VIP Mix)

Tällä lähtee käyntiin huonoinkin maanantaiaamu! :)

keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

The Game - Lost *NEW* [CDQ/DOPE/2011] The Hangover Mixtape

Todella pysäyttävä biisi. Kuunnelkaa sanat tarkasti, ne on todella raa'at.

Onnistumisia :)

Heippa!

Nyt on official weight loss -24 kiloa. JEIJ, hyvä minä! :)

Olen edelleenkin sillän kannalla, että hitaasti hyvä tulee.. vaikkakin, nyt tein itselleni muutaman viikon deadlinen ja päätin päästä 75 kiloon huhtikuun 21. päivä mennessä. Mulla on tuohon päivämäärään hyvä syy, mutta se pysyköön omana tietonani. :D

Eli painoni on nyt 81,6 kg. Vuonna 2009 kesällä se oli 105,6 kg.

Painoa on nyt tippunut helposti viimeisen parin viikon aikana.. ja miten nämä viikot eroavat niistä viikoista, kun painoa ei ole kunnolla tippunut; olen nukkunut kunnolla! Olen joka yö puskuttanut vähintään kunnon 7-8 tunnin yöunet.
Ja miksi olen nukkunut kunnolla; olen liikkunut enemmän. Olen ollut iltaisin väsyneempi ja saanut unirytmini kuntoon. Unella siis todellakin on tärkeä rooli painonpudotuksessa.

En ole koskaan ennen ollut mikään urheilijanuorukainen, mutta nyt olen saanut jostain kerättyä inspiraatiota salilla käymiseen. Se suureksi osaksi johtuu siitä, että olen todella alkanut huomaamaan selkeitä tuloksia salilla käymisen johdosta.

Suosittelen suuuuuresti tätä tuotetta jos tykkäät käydä salilla:

http://www.fitnesstukku.fi/5/fi/artiklar/tehonlisaajat/scivation-xtend-90-annosta

Olen saanut tuotteen avulla todella nopeasti tuloksia aikaan, salilla minulla on parempi 'pumppi' päällä ja jaksan pidempään. Myös palautuminen käy nopeammin. Tuntuu, että tuote vaikuttaa myös pidemmällä tähtäimellä, olen ollut paljon pirteämpi myös treenistä seuraavana päivänä! :D

Eli tuote ei itsessään polta rasvaa ja kasvata lihaksia, eli salille ja mars! Mutta kun juot tätä samalla kun treenaat, lupaan että jäät juomaan koukkuun. :)

Hyvä salitreeni plus tämä juoma ja jo muutaman viikon päästä alkaa tapahtua. Minä lupaan. :)