maanantai 31. tammikuuta 2011

Uusi viikko :)

Olen melkeinpä jo tervehtynyt, mutta energiatasot on vielä suhteellisen alhaalla. Tuntuu, että täytyy alkaa rakentaan kuntoaan uudestaan. Mieli laukkais jo salilla ja baareissa mutta vähänenkin liikkuminen saa leposykkeen nousemaan ja hengityksen rohiseen.

Ja yksi yllättävä piirre, mikä nousi pintaan tossa kipeenä ollessa, oli jatkuva herkkujen himoaminen! Teki mieli karkkia ja sipsejä nam nam. Ja kukapa sairaalta lapselta tikkarin kieltäisi.
Ei siinä mitään, joskus herkuttelu on hyvästä.. mutta nyt tuntuu vaikealta lopettaa herkuttelu. Nälkä on edelleen iso ja nyt viimeinen asia, mitä haluaisin syödä on kasvikset, yäk!

kävin kuitenkin aamulla normaalin tapaan puntarilla ja painoa oli jopa hieman lähtenyt, mikä on tietty normaalia kun on kuumeessa. Mutta nyt täytyy repiä motivaatiota jostain. Kirjasin painon tietokoneeni Fitday ohjelmaan ja fiilistelin painonlaskuni indeksejä. Jipii, jatka samaa rataa! :D

Sitten ehdottomasti ykköskeinoni kerätä motivaatiota: ajatusleikki.
Pistän mieltä kohottavaa musiikkia soimaan ja haaveilen siitä olotilasta, minkä saavutan kun olen laihtunut. Jipii! Ihana kevät on tulossa ja ennen kuin huomaankaan taas kuljetaan ilman turvaa tuovia paksuja toppatappeja, iiks! Ja kesä ja bikinikausikin tulee!

Sitten käyn 'ikkuna'shoppailemassa netissä: http://www.asos.com/Women/Dresses/Cat/pgecategory.aspx?cid=8799

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vaatteet/mekot/

Huh huh, koko 42 vai 38 noista mekoista.. vai jopa 36... grrr

Huh ja löysin aivan unelmamekkoni: http://www.asos.com/Victoria-Beckham/Asos/Asos-Ponti-Roma-Tailored-Pencil-Dress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=667555&cid=8799&Rf-800=-1,58.502&sh=0&pge=10&pgesize=20&sort=-1&clr=OilYellow

(Väri olis tietty musta)


Jos joskus mun kroppa sallis ton! ah!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti